Tervetuloa tutustumaan laumaamme!

Perheessämme on neljän hengen ihmislauman lisäksi kuusi venäjänmustaterrieriä, "Piu"  "Vickan", "Mini", "Lara", "Stella" ja "Madde". Nämä partasuut ovat valloittaneet sydämemme. Ensimmäinen mustaterrierityttö (nyk. venäjänmustaterrieri) "Juska" tuli meille Zar's Aleksej -kennelistä v.1994. "Juska" poistui keskuudestamme kesäkuussa 2009 kunnioitettavassa 14 vuoden iässä. Vuonna 1997 perheeseemme tuli toinen venäjänmustaterrieri "Essi". Valitettavasti sen elämäntaival ei ollut pitkä. "Essi" menehtyi 4-vuotiaana.

Pitkäaikainen haave toteutui vuonna 2003, kun toin Moskovasta pennun, "Aada"-tytön. Aada lopetettiin lähes 11 vuotiaana sen sairastuttua märkäkohtuun. Kesällä 2004 laumamme kasvoi edelleen kun Ukrainasta muutti meille "Kira" -vauva.

"Roosa" oli sitten ensimmäisestä Druzkaya-pentueesta sattumien jälkeen kotiin jäänyt pentu. Roosa sai kasvaa rauhassa hengaillen muun lauman mukana. Muutamssa näyttelyssä käytiin pyörähtämässä Roosan täytettyä kolme vuotta. Suomen muotovalion arvoon oikeuttavien sertien verran näyttelyissä käytiin.

"Piu" on Kiran toisesta pentueesta meille jäänyt Duracell pupu. On tytär kyllä tullut äitiinsä niin vauhdin kuin ruokahalunkin puolesta. :)Meillä on tyttöjä kolmessa polvessa, koska Piun toisesta pentueesta jäi kotiin Leimu-neiti. 

Sijoituksessa tai yhteisomistuksessa meillä on/on ollut narttujemme lisäksi seuraavat koirat:
"Aarre"-poika (Atlant Yablonevyi Tsvit) on siirtynyt Johannan ja Nikon ja "Sohwi"-tyttö (Polka Van Dog Polonica) Jaanan ja Markuksen omistukseen.

Saksasta on tullut keväällä 2007 yhteisomistukseen Pia Hilekallion Russian Pearl Aragorn-Alexander "Otto" (Nord Praid Derzkiy Vyzov x Zajka Zaznayka ot Zenitsa). Otto asuu Turussa ja sen perheeseen kuuluu myös Cane Corso, Tigru.

Piun toisesta pentueesta on sijoitettuna yksi urospentu lähistöllä Lohjalla. Vuonna 2014 Ruotsista tuli meille Gårdarikets Froste, "Mosse", joka asuu sijoituskodissa Vantaalla.

Koirien lisäksi eläinten muonavahvuuteen kuuluu maatiaiskissat Simba, Nala, Kiara ja Pumba..

Meillä riittää vilskettä ja vilinää, sekä koirien että ihmisten "ansiosta". Koira- ja lapsi"lauma" on sopeutunut hyvin elämään metsän keskellä Helsingin vilinän jälkeen:)

 

 

 

Linkki koirahoitolan sivuille!