G-pentue

27.12.2013 syntyi seitsemän urosta ja kaksi narttua.

Druzkaya Galstuk "Kelmi" TK1 Druzkaya Genij "Gora"  Druzkaya Gospodin "Ramses" 
FI MVA BH JK1 Druzkaya Gratz "Eelis"  Druzkaya Grazdanin "Vihtori"  Druzkaya Grazija "Leimu" 
FI MVA Druzkaya Grizli "Boris"  FI MVA Druzkaya Gromatnõi "Jymy"  Druzkaya Grozà "Musja" 

Isä / Sire Emä / Dam

Multi Ch Ilko von Belaja Gora
(Deneb-Keitos Zhar Ptitsa Russia x Exemption Tara's Sarja)
HD: A/A
ED: 0/0
PL: 0/0
Hyperuricosuria: N/N
Jalostustarkastus: Sveitsissä (DNA, luonne, ulkomuoto) Angekört (Wesenstest- und Exterieurbeurteilung bestanden) = elinikäinen jalostuslisenssi

FI Ch Druzkaya Derzhava
(Setextra Alek x Horobre Serdce Energiya)
HD: C/C
ED: 1/0
Hyperuricosuria: N/HU
Jalostustarkastus: Suositellaan jalostukseen ulkomuodon osalta, muuta huomioitavaa: pehmeä karva
Luonnetesti 85 pistettä, laukausvarma

 

Sukutaulu  /  Pedigree

 

Piu (Druzkaya Derzhava) on Kiran toisesta pentueesta kotiin jäänyt tyttö. Se on E-pentueen emä. Piu on iloinen, avoin, reipas ja energinen koira, joka tekee kaiken ihan täysillä. Kotioloissa Piu osaa rauhoittua ja suhtautua hyvinkin välinpitämättömästi ympärillä tapahtuvaan hässäkkään, jota lapsiperheessä riittää. Laumaan kuuluu koirien lisäksi myös kissoja.

Piu on nokkela ja oppivainen, mutta tottistelut on nyt olleet vähän huonolla mallilla ohjaajan inspiraation puutteen vuoksi. Olemme käyneet Etsijäkoiraliiton etsintöihin valmistavan kurssin kahta jälkeä vaille valmiiksi. Piu on suorittanut jatkokurssin loppukokeen hyväksytysti ensimmäisellä yrittämällä.. Etsintä (hajuerittely) on nyt tällä hetkellä ihan ehdoton ykkösjuttu koiralle ja ohjaajalle.

Kooltaan Piu on keskikokoinen (n. 70 cm), luustoltaan vahva ja sopusuhtainen narttu. Turkki on suhteellisen helppohoitoinen, koska peitinkarva on melko suoraa ja pohjavilla ei ole kovin runsas.

Ilko (Ilko von Belaja Gora) on vahvaluustoinen ja laaarunkoinen, n. 75 - 76 cm korkea uros.Sillä on tummat silmät, vahva ja suuri pää. Peitinkarva on hieman kihartuvaa ja pohjavillaakin on. Ilko on luonnetestattu Sveitsissä hyvin tuloksin. Sen kanssa on käyty näyttelyissä monessa maassa. Terveystutkimuksia Ilkolle on tehty paljon, tiedot löytyvät Ilkon omilta sivuilta. Luonteeltaan Ilko on hyvin itsevarma, ystävällinen ja rauhallinen. Tempperamenttia löytyy tarvittaessa. Ilko käväisi Suomessa omistajapariskunnan kanssa. Kävin heitä tervehtimässä ja Ilko vastasi kyllä odotuksiani ja vielä enemmänkin.

Pennut syntyvät makuuhuoneessani, jossa vietän niiden kanssa aikaa. Kun ne kasvavat ja emä hyväksyy muiden koirien läsnäolon pentujen kanssa, ne pääsevät pentuhuoneesta koko taloon. Pennut tottuvat muihin koiriin, kissoihin, lapsiin ja kaikkiin elämisen ääniin. Sään salliessa ne pääsevät myös ulkoilemaan mahdollisimman paljon. Pennut luovutetaan 7 - 8 viikon iässä useaan kertaan madotettuna, mikorsirutettuna, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä. Mukaan pennut saavat pentupaketin sekä kasvattajan tuen myötä- ja vastamäessä.