E-pentue

E-pentue / E-litter

Pennut ovat syntyneet 6.6.2012 / BRT puppies have been born on 6:th of june 2012
Pentuja syntyi 3 urosta ja 2 narttua. / 3 males and 2 bitches were born.

FI MVA Druzkaya Effektnaja "Alli" Druzkaya Eživika "Lola" Druzkaya Estestvennyj "Rölli"
Druzkaya Edinstvennyi "Edi" FI MVA Druzkaya Ekstaz "Uuno"  
 

 

Emä
Druzkaya Derzhava
(Energiya Horobre Serdce x C.I.B. FI NO EE MVA
LU JMVA Setextra Alek)  

Lonkat: C/C
Kyynärät 1/0
Hyperuricosuria N/HU (carrier)
Jalostustarkastettu (Linkki)

 
Näyttelyt:
5 x eri
2 x ROP
2 x serti
2 x varaserti
Erikoisnäyttely 2011 ROP-Juniori

Isä
FI MVA JK3 Gårdarikets Bond
(Zornoi Marfa x C.I.B EE MVA
Jaguar-Tibia Filos

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Silmät: OK
Hyperuricosuria N/N (clear)
LT 189, laukausvarma

Näyttelyt:
4 x eri
1 x ROP
2 x VSP
3 x serti
1 x cacib

Pentueen sukutaulu

 

Piu (Druzkaya Derzhava) on Kiran toisesta pentueesta kotiin jäänyt tyttö. Se on löytänyt hyvin oman paikkansa laumassa. Piu on iloinen, avoin, reipas ja energinen koira, joka tekee kaiken ihan täysillä. Kotioloissa Piu osaa rauhoittua ja suhtautua hyvinkin välinpitämättömästi ympärillä tapahtuvaan hässäkkään, jota lapsiperheessä riittää. Laumaan kuuluu koirien lisäksi myös kissoja.

Piu on nokkela ja oppivainen, mutta tottistelut on nyt olleet vähän huonolla mallilla ohjaajan inspiraation puutteen vuoksi. Olemme käyneet Etsijäkoiraliiton alkeiskurssin. Piu suoritti alkeiskurssin päätteeksi hienosti loppukokeen. Etsintä (hajuerittely) on nyt tällä hetkellä ihan ehdoton ykkösjuttu koiralle ja ohjaajalle.

Kooltaan Piu on keskikokoinen (n. 70 cm), luustoltaan vahva ja sopusuhtainen narttu. Turkki on suhteellisen helppohoitoinen, koska peitinkarva on melko suoraa ja pohjavilla ei ole kovin runsas.

Bond (Gårdarikets Bond) on kiltti ja hyväntahtoinen herrasmies. Kooltaan Bond on keskikokoinen uros, jolla on hyvin karhea karva.  Se on luonteeltaan avoin ja ystävällinen. Bond kilpailee pk-jäljellä voittaja-luokassa. Se on myös luonnetestattu erittäin hyvin pistein. Näyttelyissä Bond on käynyt muutamia kertoja saavuttaen Suomen Muotovalion arvon silloin, kun siihen vielä tarvittiin pk-tulos ja koulutustunnus.